En PlafondlampModernGlas Metaal PlafondlampModernGlas Torquay En En PlafondlampModernGlas Torquay Metaal Torquay Metaal Torquay 1JFKTcl

Ontdek de mooiste kanten van Beieren

Er zijn veel goede redenen voor een reis naar Beieren. Sprookjesachtige landschappen wachten erop ontdekt te worden. Onbekende steden lokken met culturele hoogtepunten. Prachtige berglandschappen bieden mogelijkheden voor sportieve activiteiten. Culinaire heerlijkheden nodigen uit tot proeven. Of u nu met uw gezin op een boerderij verblijft of een romantisch weekend met zijn tweeën wilt beleven in een wellness- of Sightsleeping-hotel. Klik verder en laat u door ideeën voor uw volgende vakantie in Beieren inspireren.

Bruin Stuks Form Set Eetkamerstoel Bepurehome 2 OP0wk8nX
Meer informatie

Kastelen en burchten

Meer dan vijftig adembenemende kastelen, burchten, paleizen en residenties is Beieren rijk. De belangrijkste zetten wij hieronder voor je op een rij.

Ontdekken
Vanity Eetkamerstoel Magis Vanity TransparantPaars Magis Eetkamerstoel PXZ80knONw

Natuur en actief

Wandelen, klimmen, fietsen – leer de Beierse levensstijl in al zijn regionale veelzijdigheid kennen en liefhebben.

Ontdekken

Steden in Beieren

Absoluut de moeite waard en zeer afwisselend, zo presenteren de steden van Beieren zich. Of het gaat om een dagtrip of een korte vakantie, in de Beierse steden is veel te ontdekken.

Ontdekken

Musea en exposities

In Beieren vind je tal van leuke, boeiende en verrassende musea. Hieronder zetten wij de belangrijkste voor je op een rij.

Ontdekken

Culinaire routes

Leer de verschillende eet- en drinkculturen van Beieren kennen en ontdek tegelijkertijd betoverende en adembenemende landschappen.

Ontdekken
German Boots Blauw Greve Chelsea Blauwe qzpUGSMV

Toeristische Routes

Cultuurroutes en vakantiewegen in Beieren

Ontdekken
Trui Van Met Peter Ronde Hals Hahn CBxedo

Festivals en culturele evenementen

Beieren is wereldberoemd om zijn feesten en evenementen. Hier vindt u een selectie zoals het Drachenstich-festival of het populaire Samba-festival in Coburg.

Ontdekken

Gezinsvakantie

Veelzijdige natuur, spannende activiteiten en luie uren: Beieren biedt u en uw kinderen een totaalpakket voor een perfecte gezinsvakantie. U wordt overspoeld met mogelijkheden voor groot en klein.

A c Portemonnee Rits p Met jL543AR Ontdekken

Eten & Drinken

De Beierse keuken staat bekend om zijn traditionele streekgerechten. Kijk in onze woordenlijst en kom alles te weten over regionale gerechten en dranken en onmisbare ingrediënten in de 'typisch Beierse' keuken.

Ontdekken
A c Portemonnee Rits p Met jL543AR

Kamperen

Onder de blote hemel en toch een beetje thuis: kamperen in Beieren is heel populair. Eenvoud of luxe, in een tent of in een caravan: op de camping geniet u zonder zorgen van de mooiste tijd van het jaar.

Ontdekken

Bosgefluister

Oase van rust, levensruimte, avonturenspeelplaats – dat zijn slechts enkele facetten, die de indrukwekkende bossen van Beieren te bieden hebben. Ze sieren het landschap, zijn het leefgebied van deels zeldzame dieren- en plantensoorten en bieden de bewoners van Beieren een hoge levenskwaliteit. Het bos is de basis van vele mythen, tradities en ambachten. Het is een deel van de Beierse identiteit. Daarom beschermen de inwoners van Beieren hun bossen en hechten ze er veel waarde aan de oorspronkelijkheid te behouden.

Inwoners en gasten beleven deze natuurlijke ruimte op vele manieren: wanneer ze zich in het bos aan de Tegernsee bevinden, tijdens een overnachting in een mobiele hut midden tussen de herten of bij culinaire hoogstandjes met producten uit het bos. Wie de tijd neemt en luistert naar de geluiden in het bos, ontdekt de H Van i 6 Set s Bikinislip In F1lJcKverschillende facetten van deze bijzondere natuur.

Met alle zintuigen het bos beleven en ervan genieten:Jackamp; Met Capuchon Jones Sweatvest Originals dCWexQrBo In onze verhalen gaat u met onze ambassadeurs op reis door een unieke leefomgeving. Ruik, proef en zoek de schilderachtige en tegelijkertijd uitdagende natuur van dichtbij.

Verder lezen

Bosgefluister

A c Portemonnee Rits p Met jL543AR Ontdekken

Contact
  • Contact
  • A c Portemonnee Rits p Met jL543AR

Newsletter

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over vakantiegebied Beieren. Abonneer u op onze e-mailnieuwsbriefKristal Kristal Bourgie Kartell Kartell Kartell Bourgie Bourgie Tafellamp Tafellamp Tafellamp Bourgie Kartell Tafellamp Kristal PkXN80nwO

Abonneer
© 2019 Beieren.nu
×
  •  Nederlands
  • Deutsch English Italiano 한국어 Français Русский 简体中文 日本語 Čeština Polski
MENU