Rm26 Beige Rm26 Veterschoenen Veterschoenen Blackstone Beige Rm26 Veterschoenen Blackstone Veterschoenen Blackstone Beige Blackstone Beige 4AR3j5L

Ontdek de mooiste kanten van Beieren

Er zijn veel goede redenen voor een reis naar Beieren. Sprookjesachtige landschappen wachten erop ontdekt te worden. Onbekende steden lokken met culturele hoogtepunten. Prachtige berglandschappen bieden mogelijkheden voor sportieve activiteiten. Culinaire heerlijkheden nodigen uit tot proeven. Of u nu met uw gezin op een boerderij verblijft of een romantisch weekend met zijn tweeën wilt beleven in een wellness- of Sightsleeping-hotel. Klik verder en laat u door ideeën voor uw volgende vakantie in Beieren inspireren.

SchoudertasRugzak Czanne Czanne Czanne SchoudertasRugzak Czanne SchoudertasRugzak Czanne SchoudertasRugzak m0nN8w
Meer informatie

Kastelen en burchten

Meer dan vijftig adembenemende kastelen, burchten, paleizen en residenties is Beieren rijk. De belangrijkste zetten wij hieronder voor je op een rij.

Ontdekken
La Bretoniere 261010042 Fred Rode De Schoudertas 8N0Ovmnw

Natuur en actief

Wandelen, klimmen, fietsen – leer de Beierse levensstijl in al zijn regionale veelzijdigheid kennen en liefhebben.

Ontdekken

Steden in Beieren

Absoluut de moeite waard en zeer afwisselend, zo presenteren de steden van Beieren zich. Of het gaat om een dagtrip of een korte vakantie, in de Beierse steden is veel te ontdekken.

Ontdekken

Musea en exposities

In Beieren vind je tal van leuke, boeiende en verrassende musea. Hieronder zetten wij de belangrijkste voor je op een rij.

Ontdekken

Culinaire routes

Leer de verschillende eet- en drinkculturen van Beieren kennen en ontdek tegelijkertijd betoverende en adembenemende landschappen.

Ontdekken
0422 Grey Hoody Mu10 Light Melange TFKl1Jc

Toeristische Routes

Cultuurroutes en vakantiewegen in Beieren

Ontdekken
Boys Donkerblauw Jongens Ondergoed nachtkleding Vingino htQCrxds

Festivals en culturele evenementen

Beieren is wereldberoemd om zijn feesten en evenementen. Hier vindt u een selectie zoals het Drachenstich-festival of het populaire Samba-festival in Coburg.

Ontdekken

Gezinsvakantie

Veelzijdige natuur, spannende activiteiten en luie uren: Beieren biedt u en uw kinderen een totaalpakket voor een perfecte gezinsvakantie. U wordt overspoeld met mogelijkheden voor groot en klein.

p Clutch A Met Logoprint c N8nywOv0m Ontdekken

Eten & Drinken

De Beierse keuken staat bekend om zijn traditionele streekgerechten. Kijk in onze woordenlijst en kom alles te weten over regionale gerechten en dranken en onmisbare ingrediënten in de 'typisch Beierse' keuken.

Ontdekken
p Clutch A Met Logoprint c N8nywOv0m

Kamperen

Onder de blote hemel en toch een beetje thuis: kamperen in Beieren is heel populair. Eenvoud of luxe, in een tent of in een caravan: op de camping geniet u zonder zorgen van de mooiste tijd van het jaar.

Ontdekken

Bosgefluister

Oase van rust, levensruimte, avonturenspeelplaats – dat zijn slechts enkele facetten, die de indrukwekkende bossen van Beieren te bieden hebben. Ze sieren het landschap, zijn het leefgebied van deels zeldzame dieren- en plantensoorten en bieden de bewoners van Beieren een hoge levenskwaliteit. Het bos is de basis van vele mythen, tradities en ambachten. Het is een deel van de Beierse identiteit. Daarom beschermen de inwoners van Beieren hun bossen en hechten ze er veel waarde aan de oorspronkelijkheid te behouden.

Inwoners en gasten beleven deze natuurlijke ruimte op vele manieren: wanneer ze zich in het bos aan de Tegernsee bevinden, tijdens een overnachting in een mobiele hut midden tussen de herten of bij culinaire hoogstandjes met producten uit het bos. Wie de tijd neemt en luistert naar de geluiden in het bos, ontdekt de T shirtbehaJeansblauw T T shirtbehaJeansblauw T shirtbehaJeansblauw T shirtbehaJeansblauw shirtbehaJeansblauw CxtQdshrBverschillende facetten van deze bijzondere natuur.

Met alle zintuigen het bos beleven en ervan genieten:Visit Wedges Skechers By Beverlee Summer 13lTKJcF In onze verhalen gaat u met onze ambassadeurs op reis door een unieke leefomgeving. Ruik, proef en zoek de schilderachtige en tegelijkertijd uitdagende natuur van dichtbij.

Verder lezen

Bosgefluister

p Clutch A Met Logoprint c N8nywOv0m Ontdekken

Contact
  • Contact
  • p Clutch A Met Logoprint c N8nywOv0m

Newsletter

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over vakantiegebied Beieren. Abonneer u op onze e-mailnieuwsbriefWit Lage Sneakers Chuck Converse Dames Taylor Y76gvbfy

Abonneer
© 2019 Beieren.nu
×
  •  Nederlands
  • Deutsch English Italiano 한국어 Français Русский 简体中文 日本語 Čeština Polski
MENU